Welcome to our site!

FG System team

Üdvözöljük honlapunkon!

Amennyiben villanyszerelőre van szüksége, a legjobb helyen jár. Jól beszélünk angolul, keressen minket a lenti elérhetőségeink bármelyikén.
Olvassa el bemutatkozó oldalunk:

Az FG System Kft., egy fővárosi székhelyű vállalkozás, mely főtevékenysége a komplex erős és gyengeáramú épületvillamossági, vagyonvédelmi és informatikai kivitelezés lakossági, társasházi, irodai, vendéglátói és ipari környezetben is.

Komplex szolgáltatásunk összehangolt munkavégzést és költséghatékonyságot eredményez.

A legkisebb feladatoktól kezdve (pl.: szerelvények-, dugaljak-, kapcsolók-, lámpák felszerelése, cseréje), az eseti hibajavításokon keresztül, egészen a komplett erős és gyengeáramú elektromos kivitelezésig mindenben készséggel állunk Ügyfeleink szolgálatára.

Tapasztalt csapatunk sikeresen állja meg a helyét és elégit ki minden igényt, pontosan, igényesen, határidőre, versenyképes áron.

Az ingyenes helyszíni felmérést követően, árajánlatot készítünk, melyet igény esetén személyesen egyeztetünk, konzultációval, szakmai tanácsainkkal segítjük a döntést.

A munkákhoz a szükséges anyagok beszerzését is vállaljuk.

Tekintse meg referencia munkáinkat IDE kattintva!

Köszönjük, hogy időt szánt bemutatkozó oldalunk megtekintetésére. Őszintén reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink körében tudhatjuk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

qr_eng

Olvassa le telefonjával és mentse el a névjegyet.
Bármikor jól jöhet.

Más szakágakban is tudunk segíteni?

viz_v

Víz-gáz fűtés szerelő

asztalos_v

Bútor asztalos

festo_v

Festő

burkolo_v

Burkoló

gipszkarton_v

Gipszkarton szerelő

Gondot okoz, hogy a szerelők nem beszélnek angolul?

Hívjon minket!

Segítünk megfelelő szakembert találni, megbeszéljük Önnel az igényeit, a megoldandó problémát, majd tolmácsoljuk azt az általunk kiküldött szakembernek.