FACEBOOK

FACEBOOK OLDAL

Adatvédelmi szabályzat

A közösségi oldalunk elsődleges célja, hogy cégünk munkáit, szolgáltatásainkat bemutassuk minden kedves jelenlegi és jövőbeli Ügyfelünk számára.

Kérjük, hogy oldalunk használata közben is tartsa be „Netikett” illemszabályait. Erre azért van szükség, hogy az emberek az Internet használata közben is udvariasak, segítőkészek és türelmesek legyenek egymással. Fenntartjuk a jogot arra, hogy a nem megfelelő tartalmakat eltávolítjuk az oldalról.

A közösségi oldalon elérhető adatok gyűjtését, kezelését a Facebook szabályozza, azok felett a Facebook rendelkezik. A Facebook adatvédelmi szabályzatát az alábbi linken tekintheti meg: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Abban az esetben, ha Ön kedveli és vagy követi közösségi oldalunkat, az Ön profilját a Facebook hozzáadja az oldalunk kedvelőinek és vagy követőinek listájához, és ezt részünkre elérhetővé teszi. Az Ön profilján, csak az Ön által nyilvánosan megosztott tartalmat láthatjuk. Ezen nyilvánosan megosztott saját adatait, a profilján belül Ön bármikor módosíthatja (Beállítások – adatvédelem menüpont). Szintén a saját profilján belül lehetősége van az oldalunk kedvelésének elrejtésére, illetve a kedvelés és a követés visszavonására is. Így az Ön nyilvános profilja lekerül az oldalunkat kedvelők listájából. Az oldalunkat kedvelőkről a Facebook névtelen elemzéseket készít (életkor, tartózkodási város, férfi – nő), melyet marketing céllal használhatunk fel.

Cégünk adatvédelmi és adatkezelési szabályzatát az alábbi linken találja: