BEMUTATKOZÁS

ISMERJEN MEG MINKET

Mindenben partnerek vagyunk

Az FG System Kft., egy dinamikusan fejlődő, agilis, fővárosi székhelyű vállalkozás, mely főtevékenysége a komplex erős és gyengeáramú épületvillamossági, vagyonvédelmi és informatikai kivitelezés lakossági, társasházi, irodai, vendéglátói és ipari környezetben is.

Komplex szolgáltatásunk összehangolt munkavégzést és költséghatékonyságot eredményez.

Vállalkozásunk elsősorban Budapesten és az agglomerációban tevékenykedik, de természetesen igény szerint vidéken is vállalunk munkát.

Egész évben állunk rendelkezésére minden kedves meglévő és új Ügyfelünk számára.

A legkisebbtől a legnagyobbig, mindenben partnerek vagyunk:

A legkisebb feladatoktól kezdve (pl.: szerelvények-, dugaljak-, kapcsolók-, lámpák felszerelése, cseréje), az eseti hibajavításokon keresztül, egészen a komplett erős és gyengeáramú elektromos kivitelezésig mindenben készséggel állunk Ügyfeleink szolgálatára.

Számunkra Ügyfeleink bizalma és megelégedettsége a legfontosabb, melyre felkészültségünk, érvényes felelősségbiztosításunk és Ügyfél centrikus üzletpolitikánk a legjobb garancia. Számos elégedett partnerünk pedig a legjobb bizonyíték.

Munkánkat a 2005. évi CXXXIII. vagyonvédelmi törvény előírásai szerint végezzük. Rendelkezünk biztonságtechnikai rendszerek tervezéséhez – telepítéshez szükséges végzettséggel és érvényes igazolványokkal, hatósági engedéllyel, rendőrségi regisztrációval, valamint felelősségbiztosítással is.

Tevékenységünk során a legújabb környezetbarát technológiákat alkalmazzuk. A minőséget folyamatosan ellenőrizzük és lépést tartunk a piac fejlődésével.

Tapasztalt csapatunk sikeresen állja meg a helyét és elégit ki minden igényt, pontosan, igényesen, határidőre, versenyképes áron.