RÓLUNK

TÖRTÉNETÜNK

Több éves szakmai tapasztalat

Több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően minőségi, gyors és precíz munkát végzünk. Az ingyenes helyszíni felmérést követően, árajánlatot készítünk, melyet igény esetén személyesen egyeztetünk, konzultációval, szakmai tanácsainkkal segítjük a döntést.

Megrendelés után, a kivitelezés az Önnek megfelelő időpontban történik.

Elkötelezettek vagyunk a pontosan megkezdett és határidőre befejezett, magas színvonalú felelősségteljes szolgáltatás mellett! Odafigyelünk kéréseire, vigyázunk értékeire. A munka megkezdése előtt, igény szerint segítünk a munkaterület szabaddá tételében (bútorok pakolása…), dolgunk végeztével pedig tiszta és rendezett helyszínt hagyunk magunk után.

Legjobb szándékunk és maximális odafigyelésünk ellenére is adódhatnak kedvezőtlen külső körülmények, előre nem várt helyzetek. Számunkra ekkor is az Ügyfél elégedettség a legfontosabb, éppen ezért, rendelkezünk felelősségbiztosítással, így az általunk nyújtott szolgáltatás teljesítése során szerződéses partnereink biztonságban tudhatják magukat.

A munkákhoz a szükséges anyagok beszerzését is vállaljuk. Kiváló beszállítói partnerkapcsolatainknak köszönhetően, a magas kvalitású munkán felül korrekt árakkal törekszünk a megrendelőink maximális megelégedettségére.

Professzionális szerszámainkkal, gépeinkkel a munka gyorsan halad. Porelszívásos technológiákkal dolgozunk, így a keletkező szennyeződés a körülményekhez képest minimalizálható. A telepítés végeztével, a keletkező piszok feltakarításra kerül, igény szerint oktatást tartunk a telepített rendszer használatáráról. Vállalkozásunk környezettudatos. Igény esetén a munkavégzésünk során keletkező bontási-építési törmeléket elszállítjuk, gondoskodunk arról, hogy „jó helyre kerüljön”. Munkánk során a keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük, a megfelelő átvevő pontokon leadjuk.Az Ön visszajelzése fontos számunkra. Éppen ezért nagy örömmel fogadjuk észrevételeit, véleményét vállalkozásunkkal kapcsolatban. Legyen szó akár egy jóleső pozitív visszajelzésről, vagy akár egy építő jellegű kritikáról is.

Mi mindkettőt megköszönjük, hiszen ezek segítik cégünk fejlődését. Köszönjük, hogy időt szánt bemutatkozó oldalunk megtekintetésére. Őszintén reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink körében tudhatjuk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:

FG System Kft.